Giveaway by Shida Radzuan



Giveaway kali ini pula oleh blogger Shida Radzuan untuk berkongsi rezeki, semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan kak Shida. cara penyertaan dan pemilihan pemenang juga sangat mudah. pemenang yang bertuah akan mendapat hadiah misteri.

Apa yang korang suka tentang blog shida?
bagi aku, blog kak Shida sangat kemas, tak serabut dengan gadget kat tepi dan paling best loading pun laju sangat. selain itu, suka juga dengan perkongsian yang ditulis seperti tips dan resepi masakan juga sangat menarik. 

Giveaway Tamat: 2 Oktober 2021

Post a Comment

9 Comments

  1. ok .. sempat lagi MY nak join juga ni

    ReplyDelete
  2. Setuju blog Shida kemas dan tak serabut. Mudah nak baca pun.
    Semoga terpilih nanti :)

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dari giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki untuk semua peserta...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  4. goodluck dan semoga dimurahkan rezeki (",)

    ReplyDelete
  5. Goodluck. Ika datang dari giveaway yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sudi join GA shida ya :)
    Nantikan keputusan pemenang pada esok pagi.
    Good Luck ya ^_^

    ReplyDelete