About Me


Assalamualaikum

Nama pena Tiara Sapphire

Kedahan
Taurus Girl, 90's

Peminat tegar drama asia
paling favourite, drama dari negara Korea, China dan Thailand.
boleh layan berpuluh-puluh episode drama tapi rasa berat nak habiskan satu movie.

seorang pembaca setia novel melayu
cuma sekarang hobi ni macam slow sikit..hehe
penulis kegemaran Sara Aisha, Rehan Makhtar, Rose Harissa dan ramai lagi.
boleh follow saya di Goodreads

minuman wajib order di kedai adalah teh ais
makanan kegemaran pula asal sedap di tekak

seorang introvet yg selesa dalam dunianya

dah lama tak buat sesi pengenalan, tak tahu nak bagitahu apa lagi..hahaha
ada soalan lagi, boleh tanya di ruangan komen

blog pertama: TiaraNovella

dan ini blog kedua saya: Tiara Saphire


Welcome to my dramaland 😊


Post a Comment

1 Comments