Review C-Drama: Only For Love (2023)

Review C-Drama: Only For Love (2023)

Title : Only For Love
Director : Guo Hu
Screenwrite : Yang Qian Zi
Network : Mango TV
Release Date : 3 November 2023
Episodes : 36
Duration : 45 minutes
Cast : Bai Lu, Dylan Wang, Wei Zhe Ming, Shen Yu Jie, Liu Dong Qin, Jiang Pei Yai

SYNOPSIS:
Zheng Shu Yi is a hard-working reporter for one of China’s leading financial newspapers. She’s determined to land a front-page story, so she is pulling out all the stops to land an interview with one of the most talked-about young CEOs in the land – Shi Yan. For his part, the businessman is looking to make a series of investments in promising startup firms as a way of giving back to the community. 

A mixup occurs between the two, and their paths cross again. But as they (inadvertently) get to know one another, they start to realize their destinies may be intertwined. Shi Yan discovers that Zheng Shu Yi’s extensive reporting career means very few people know more about local startups. He agrees to let her write a series of stories about his company, causing them to meet again and again. But could this blossoming working relationship also lead them on the path to love?

Review C-Drama: Only For Love (2023)

Barisan pelakon dalam Only For Love memang best, sebelum ni pun memang suka tengok drama Bai Lu dan lakonan Dylan Wang. excited juga bila tahu mereka digandingkan bersama tapi seriusly tak suka sangat citer yang sembang banyak pasal business ni sebab bosan.

Only For Love mengisahkan percintaan antara Zheng Shu Yi (Bai Lu) seorang journalist dalam bidang financial dengn CEO muda bernama Shi Yan (Dylan Wang).

bagi aku, watak Shu Yi dan Shi Yang nampak menarik sebab mereka ni sangat matang dan komited dengan kerjaya mereka tapi bila bab relationship hurmmm bosan wei. penat sebab gaya mengorat macam budak sekolah tak matang dan banyak main tarik tali.

mampu tengok drama ni sampai episod 10 sebab dragging sangat pastu banyak sembang pasal business yang tak bagi manfaat pun untuk aku. plot drama klise. mungkin target sebenar drama ni untuk big fan Bai Lu dan Dylan Wang.

Post a Comment

0 Comments