Giveaway Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan



Ramai rakan blogger yang buat segmen dan giveaway untuk bulan ini, kalau ada yang sis terlepas pandang sila letak link kat bawah nanti ada kelapangan sis akan join.

satu lagi giveaway yang aku join dari blogger Mamapipie, Giveaway Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan, syarat yang diberikan sangat mudah dan harga yang ditawarkan juga sangat menarik untuk para pemenang bertuah.

untuk post menarik di blog Jom Jalan, sis pilih post 8 Hotel Berdekatan dengan Jeti River Cruise Melaka sebab dah lama tak melancong ke Melaka  so ada juga plan nak cuti-cuti ke Melaka, bolehlah rujuk post ni untuk mencari hotel dengan view yang cantik di Melaka.

3 rakan yang ditag: Ako Tetap Ako, SalbiahM dan Aienieka

Goodluck semua!

Giveaway Tamat : 3 April 2022

Post a Comment

7 Comments

  1. Aslm tiara, yg pemiliham post menarik tu kat jom jalan bukan blog mama tu..
    Terima kasih tiara support GA mama. goodluck ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori2 tak perasan blog satu lagi. macam rules tak habis..hehe

      Delete
    2. Hihi it's ok tq tau tiara. Goodluck♥️

      Delete
  2. Lumayan hadiahnya. Semoga ada rezeki dalam giveaway ni.

    ReplyDelete