Drama Kerana Dia Suka di Lestary TV3


Drama : Kerana Dia Suka
Produksi : Zeel Production Sdn Bhd
Pengarah : Kyoll Hamzah
Penulis Skrip : Mufid Suhaimi, Next Scene Team
Siaran : TV3
Mula Tayangan : 9 Mac 2022
Masa:  Rabu-Sabtu | 9.00 Malam
Episod : 
Pelakon : Fikry Ibrahim, Rita Nadira, Trisha Ooi, Fendi London, Riz Amin, Nasha Aziz, Mimi Ernida, Ezany Nizariff, Marissa Yasmin, Nina Smith

Kerana Dia Suka diadaptasi dari novel Kerana Dia Suka karya Marissa yang akan ditayangkan di slot Lestary TV3 pada 9 Mac 2022 menggantikan drama Cinta Amnesia.


sebuah drama arahan Kyoll Hamzah dibawah terbitan Zeel Production, Kerana Dia Suka menampilkan barisan pelakon terkenal seperti Fikry Ibrahim, Rita Nadira, Nasha Aziz, Riz Amin dan ramai lagi.

Drama Kerana Dia Suka mengisahkan Wardina (Rita Nadira) yang membawa diri setelah tunangnya, ditangkap khalwat. Dalam merawat kekecewaan hati, Wardina bertemu dengan Idham (Fikry Ibrahim) dan selesa berkawan dengan lelaki itu. 

Namun, Wardina terpaksa mejarakkan hubungan mereka setelah mengetahui Idham sebenarnya tunangan orang. Wardina tidak mahu merampas hak orang lain tetapi Idham tetap juga mengejar dirinya.

Apakah status sebenar Idham? Adakah Wardina akan menemui kebahagiannya?

Saksikan kesemuanya dalam drama Kerana Dia Suka, setiap hari rabu hingga sabtu jam 9 malam mulai 9 Mac 2022 di slot Lestary TV3.

Baca juga:

Post a Comment

1 Comments

  1. Tak sabar nak tunggu drama ni keluar. Suka tengok lakonan Fikri Ibrahim.

    ReplyDelete