Lirik Lagu | SifufBads ft Bibi Qairina - You Lambat You Tertinggal

Lirik Lagu | SifufBads ft Bibi Qairina - You Lambat You Tertinggal

Tajuk : You Lambat You Tertinggal
Artis : SifufBads ft Bibi Qairina
Komposer : DJ Fuzz
Lirik : SifufBads, FJ Fuzz

LIRIK

[VERSE 1]
Apa nak jadi dengan bisnes ini, Mama
Berkali-kali buat pun tak jadi, Mama
Nak pakai social media pun tak reti, Mama
Pelanggan pun tak mari..

Tapi bila mula dah belajar ni
Nampak hasil bisnes dah menjadi-jadi
Nasib baik aku dah belajar ni
Dah tak rugi Dah tak rugi 

[PRE CHORUS]
You lambat you tertinggal
Bila you tertinggal, bisnes you boleh meninggal
Bila bisnes meninggal, you mesti menyesal
Lain kali dengar SifufBads, baru kekal 

[CHORUS]
Sifufbads sifu sifufBads
Kita kena buat sampai jadi dengan sifufBads

[VERSE 2]
Setiap masa market mesti berubah
Kalau tak update bisnes bakal jadi sampah
Agent lari customer lari
Pekerja lari bisnes pun mati

Thats why kita perlu kena update marketing
Supaya esok lusa kita tak akan pening
Banyak order smpi telefon pun berdering-dering
Duit masuk jadi masyuk bunyi ching ching ching

Sumber: Youtube SifuBad

Post a Comment

0 Comments