Sinopsis Drama 3 Nota Cinta di Akasia TV3


Drama : 3 Nota Cinta
Produksi : OrangeTree Production
Pengarah : Emi Suffian
Siaran : TV3
Mula Tayangan : 14 Februari 2022
Masa : Isnin-Jumaat | 7.00 Malam
Episod : 14
Pelakon : Ashraf Muslim, Sharifah Rose, Afifah Nasir, Wanie Kyrie, Salina Saibi, Jasper Supayah, Aznah Hamid, Jalaludin Hasan, Zila Bakarin, Muaz Fitri

Slot Akasia TV3 membawakan sebuah drama terbaru berjudul 3 Nota Cinta yang akan menggantikan drama Shakira bermula 14 Februari 2022. 3 Nota Cinta sebuah drama arahan Emy Suffian dan menggandingkan Ashraf Muslim dan Sharifah Rose.

Drama 3 Nota Cinta mengisahkan perhubungan Aminah (Aznah Hamid) dan Bahar (Jalaludin Hasan) sebagai pasangan bahagia dan kaitannya dengan cucu mereka iaitu Alisa (Sharifah Rose) dan seorang pemuda bernama Zain (Ashraf Muslim).

Alisa seperti Cinderella moden kerana mendapat layanan berbeza dari ibunya, Sofea. Merasanya dirinya lemas dan terseksa di dalam rumah sendiri, Alisa cuba melarikan diri namun dia telah bertemu dengan Zain yang menunjukkan kepadanya erti sebenar cinta sejati.

Saksikan kesemuanya dalam drama 3 Nota Cinta yang bersiaran pada hari isnin hingga jumat jam 7 malam mulai 14 Februari 2022 di slot Akasia TV3. 3 Nota Cinta juga boleh ditonton secara online melalui website atau aplikasi iQiyi.

Baca juga:

Post a Comment

2 Comments

  1. Belum sempat tengok lagi drama ni. Tunggu nanti ada masa baru layan. Gandingan pelakon lama dan baru ni harap best lah kan.

    ReplyDelete
  2. Tempoh hari ada nampak di iQiyi. Tapi belum cuba tonton lagi.

    ReplyDelete