Sinopsis Drama | Life Lila (Lestary TV3)


Drama : Life Lila
Produksi : Mermaid Studios
Pengarah : Liyana Jasmay
Penulis Skrip : Faten Syamimie
Siaran : TV3 / Disney+Hotstar
Mula Tayangan : 21 Januari 2022
Masa : Rabu-Sabtu | 9.00 Malam
Episod : 13
Pelakon : Shasha Abedul, Aniq Suhair, Nia Atasha,Siti Hariesa, Nik Rifa'ie, Dilla Ahmad, Dhuha Mansor, Shaida Ali, Zuraini Kasim, Fatin Ariana

Life Lila sebuah drama terbaru di slot Lestary TV3 menggantikan drama 28 Hari Mencari Cinta mulai 21 Januari 2022. Drama Life Lil dibarisi barisan pelakon baru seperti Shasha Abedul, Aniq Suhair, Nia Atasha, Siti Hariesa dan merupakan drama arahan Liyana Jasmay.

Drama Life Lila mengisahkan Lila (Shasha Abedul) seorang influencer media sosial yang sangat terkenal dan berbakat dalam bidang kosmetik namun langsung tidak mengambil serius dalam pekerjaannya.

Sehinggalah suatu hari, Lila kehilangannya semuannya dalam sekelip mata dan pada masa tersebut dia memilih untuk berbohong tentang kehidupannya. Lila kemudiannya makin lemas dalam pembohongannya sendiri.

Tonton Episod Penuh : Life Lila (Disney+Hotstar)

Saksikan kesemuannya dalam Life Lila, setiap rabu hingga sabtu, jam 9 malam bermula 21 januari 2022 di slot Lestary TV3, drama Life Lila juga boleh ditonton dengan melanggan platform streaming Disney+Hotstar.

Lagu Tema/OST Drama Life Lila:
  • Sophia Liana &Harith Zazman - Alamak

Post a Comment

2 Comments

  1. lama saya tak tgk drama.. liyana jasmay dah jd director...

    ReplyDelete
  2. wah liyana jasmay dah jadi pengarah rupanya

    ReplyDelete