Surprise Giveaway by Aienienka



wah hampir terlepas join giveaway Aien, sebenarnya dah nampak lama tapi time tu mood tengah malas nak menulis nasib baik masih sempat. 

siapa yang belum join tu marilah join sekali kerana giveaway masih berbaki tiga hari. pemenang yang bertuah akan mendapat surprise box daripada aien.

Story sikit the best suprise yang korang pernah dapat sebelum ni.
jarang sebenarnya dapat surprise bithday ni tapi ingat ada sekali tu member baik ajak keluar. so waktu tu tak fikir apa sebab selalunya lepas kelas memang akan keluar makan sebelum balik bilik. yang sakitnya hati bila tanya masing-masing buat tak layan rupanya diorang beli kek dan belanja makan sekali. baru nak merajuk terus terharu..haha

Giveaway Tamat: 22 September 2021

Post a Comment

7 Comments

  1. Pandai dorang tag team kan buat surprise kat awak. Seronok dapat surprise. Semoga ada rezeki dapat surprise box dari Aien pulak nanti :)

    ReplyDelete
  2. Salam singgah daripada giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki.. Mesti terkejut dan happy sangat kan bila dapat suprise yang tak disangka-sangka...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete